Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Πεμ Απρ 30: Καραντζούλης #2

Όποιος θέλει να αποστρατευτεί και δεν έχει άλλο τρόπο να το πετύχει κατεβαίνει με το Λεβέντη ή με οποιοδήποτε ανύπαρκτο κόμμα που δεν μπορεί να συμπληρώσει τα ψηφοδελτιά του και ψάχνει τον κόσμο με το ντουφέκι και όχι με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που ο κόσμος κάνει κρα να μπει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ακόμα και στην Άνω Κολοπετεινίτσα. Και φυσικά αφού σκοπός υποτίθεται είναι μόνο η αποστρατεία, δεν ξοδεύει λεφτά για γυαλιστερές διαφημιστικές μπροσούρες!

[...]

Το παιδί μπορεί να είναι το μεγαλύτερο αστέρι των οικονομικών που έχει βγάλει η Ελλάδα το τελευταία χρόνια μας - αυτό δεν το γνωρίζω. Αυτό που μπορώ να ξέρω όμως είναι η λίστα που έχει δημιοσιεύσει με όλους τους αποφοίτους του το πρόγραμμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της ΑΣΟΕΕ στο http://www.aislab.aueb.gr/accfin/master/new/Downloads/ent/alumni%20msc%20in%20accounting%20and%20finance.%20full%20time%20program.pdf

Εκεί, και μάλιστα στην 1η-1η σελίδα βλέπουμε ότι ο κος Καραντζούλης είναι γεννηθείς το 1982, με πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΟΠΑ και αποφοίτησε από τη κατεύθυνση Λογιστικής της σειράς 2004-2005 του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών.

Συνυπολογίζοντας και 1 χρόνο στρατιωτική θητεία (λογικά το 2006), και 2 έτη εργασιακή εμπειρία τα έτη 2007 και 2008, βλέπουμε ότι τσίμα-τσίμα είχε τα ελάχιστα τυπικά προσόντα της προκήρυξης τον Ιανούαριο για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό! Ούτε λόγος να γίνεται για την πρόσθετη εμπειρία των +4 ή +3 ετών εμπειρίας που ανέφερε η προκήρυξη!

Άρα, εκτός και αν πρόκειται περί ενός υπερταλαντούχου 27χρονου, με δημοσιεύσεις σε περιοδικά κ.λπ.! Όμως, δυστυχώς πέραν της διπλωματικής του εργασίας στην ΑΣΟΕΕ για το ανωτέρω μεταπτυχιακό, με τίτλο "THE EFFECT OF LEASE DATA IN ACCOUNTING NUMBERS - EMPIRICAL EVIDENCE FROM GREECE" ( http://www.aislab.aueb.gr/accfin/master/new/Downloads/ent/katalogos%20diplomatikon%20ergasion.xls ) δεν μπόρεσα να βρω κάποια αναφορά στο Google για να το επιβεβαιώσω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου