Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Κυρ Απρ 19: Γκοτσοπούλου

Επανήλθα από σήμερα!

Γκοτσοπούλου Νίκη του Γεωργίου

1η προσληπτέα στις 2 θέσεις Νομικών στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Είναι... Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, άρτι διορισθείσα τον Φεβρουάριο του 2009 επί Άρη!!!

(http://paremvasikomotini.blogspot.com/2009/02/blog-post_160.html)

Αν ναι, τι δουλειά έχει να πάρει ΚΑΙ αυτήν εδώ τη θέση; Για να "τρώει και [με] τις δυό αμπούκες" που έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου; Τι είναι αυτό εδώ;

(Αναμφισβήτητα τα επιστημονικά προσόντα της - έτερον εκάτερον.)

Η κα Γκοτσοπούλου Νίκη του Γεωργίου είχε εκλεγεί επίσης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 10 ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 310 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ

Δείτε και αυτό εδώ από την Παρέμβαση Κομοτηνής:

"Η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Kα Νίκη Γκοτσοπούλου αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την άκρως τιμητική πρόταση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου να αναλάβω τη θέση της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου, πρόταση που αποδεικνύει έμπρακτα τη συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού στους νέους ανθρώπους.

Αναλαμβάνοντας καθήκοντα στον κρίσιμο τομέα της Παιδείας σ’ αυτό το χρονικό σημείο που ξεκινά μια νέα φάση εθνικού διαλόγου, πρόθεσή μου είναι να ακολουθήσω τον δρόμο της ευθύνης, όπως αυτός χαράχτηκε από τον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο, μέσω της συνεργασίας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να συμβάλλω από την πλευρά μου, το μέγιστο δυνατό, στην βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες, αλλά και στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του στελεχιακού δυναμικού και του προσωπικού του Υπουργείου καθώς και του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας, με βάση τις αξίες της διαφάνειας και της αξιοκρατίας.

Σε μια τόσο σημαντική μέρα για τη ζωή μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο για την εμπιστοσύνη του, καθώς επίσης τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε επιλέγοντάς με ως συνεργάτιδά του στο ΥΠ.ΕΘ.Α., τον νυν Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που με περιέβαλλε τα τελευταία χρόνια. Υπήρξε και παραμένει για μένα ένας ανεκτίμητος πολιτικός εμπνευστής και προσωπικός φίλος»".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου