Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Τρι Απρ 21: Το ΦΕΚ με τα ονόματα των μελών της επιτροπής

ΥΟΔΔ 16 / 22.1.2009

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Αριθμ. 246264

Συγκρότηση Επιτροπής Επιλογής για την αξιολόγηση των υποψηφίων για την πλήρωση θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ορισμός υπευθύνων για τη γραμματειακή και οργανωτική υποστήριξη της Επιτροπής.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Έχοντας υπόψη:

α. Τις διατάξεις του ν. 2292/1995 «Οργάνωση και λειτουργία Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Διοίκηση και Έλεγχος των Ενόπλων Δυνάμεων και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ Α΄ 35).

β. Τις διατάξεις του άρθρου 33 παρ. 2 του ν. 3648/2008 «Ρυθμίσεις θεμάτων αναπήρων πολέμου, προσωπικού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ Α΄ 38).

γ. Το άρθρο 90 του «Κώδικα Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά Όργανα, που κυρώθηκε με το πρώτο άρθρο του π.δ. 63/2005 (ΦΕΚ Α΄ 98).

δ. Την υπ’ αριθμ. 248449/2.7.2008 κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Εθνικής Άμυνας με θέμα «Καθορισμός διαδικασίας πλήρωσης θέσεων και ειδικοτήτων των πενήντα πέντε (55) θέσεων και λοιπές ρυθμίσεις για το ειδικό επιστημονικό προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, το οποίο προβλέπεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) και κατανέμεται στις Γενικές Διευθύνσεις: α) Οικονομικού Σχεδιασμού και Υποστήριξης (ΓΔΟΣΥ), β) Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ), γ) Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων (ΓΔΠΕΑΔΣ), καθώς και στο Γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας» (ΦΕΚ Β΄ 1371).

ε. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσης δεν προκαλείται δαπάνη εις βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, αποφασίζουμε:

1. Την συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής Επιλογής για την αξιολόγηση των υποψηφίων για την πλήρωση των πενήντα πέντε (55) θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αποτελούμενη από τους:

α. Νικόλαο Θεοδώρου του Ιωάννου, καθηγητή του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου,

β. Αλεξάνδρα Μικρουλέα του Περικλή, επίκουρη καθηγήτρια της Νομικής Σχολής Αθηνών και

γ. Κωνσταντίνος Συριόπουλος του Παναγιώτη, καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

2. Υπεύθυνη για τη γραμματειακή και οργανωτική υποστήριξη του έργου της ανωτέρω Επιτροπής Επιλογής ορίζεται η Αικατερίνη Πνευματικού του Κωνσταντίνου, ΜΠΥ Α΄ Βαθμού ΔΕ (Δ−Γ).

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2009

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ−ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ι. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου